Оферта- Великден

Подарете си едни незабравими Великденски празници, заедно с близките си, възползвайки се от нашия пакет НЕПОЗНАТИТЕ ЧУДЕСА НА ВРАЦА! Пакетът е за периода 14–17 Април и включва:

 

  • 3 нощувки
  • 3 закуски
  • 3 вечери
  • ползване на Спа Център – вътрешен басейн, сауна, парна баня, фитнес
  • безжичен интернет
  • туристическа такса
  • опция за посещение на Развлекателен Парк „Леденика“
  • опция за посещение на скалния манастир „Св.Иван Пусти“
  • опция за посещение на природния феномен „Божи мост“

 

Пакетната цена на човек настанен в двойна стая е 170,00лв.

Хотелски комплекс „Хемус” е разположен в центъра на град Враца, на централния площад „Христо Ботев“.  В непосредствена близост до хотела са Митрополитския храм „Св.Николай“, църквата „Св.Царей“ и възнесенската църква „Храм-паметник Свети Софроний епископ Врачански“. Позната също така и с името „Св.Възнесение“ църквата е на метри от Възрожденския етнографски комплекс „Софроний Врачански“, който е част от Регионалния Исторически музей.

Развлекателния Парк „Леденика“ се намира на 16км от град Враца, в сърцето на Природен Парк „Врачански Балкан“ . Основният акцент в него е пещерата Леденика, която е най-посещаваната благоустроена пещера в България. Входът й е разположен на 830м надморска височина и е дълга около 300м. Парка, като туристическата атракция, има изградени и пет модула, гарантиращи незабравими преживявания за всички възрасти – входен модул „Ледениче“, подземен атракцион – „Звук и светлина“, образователен- интерпретативен модул „Прилепът“, приказна алея с амфитеатър и спортно-развлекателен модул – „Мама, татко и ние“.Тук е разположена и зала за една от най-горещите атракции в света – 5D кино!

Манастир „Св. Иван Пусти“ е разположен в полите на Врачанския Балкан на 6км от Враца. Посетителите на Манастира могат да се докоснат до ранното християнство, тъй като според древно предание в околностите се е намирало тракийско светилище. Манастира, възникнал като скален, е познат и с името „Свети Иван Рилски“ – предполага се, че е създаден от самия Св.Иван Рилски през Х век.

Божият мост е уникално карстово образувание омагьосващо с формите си и обградено от дъхава зеленина. Естествения скален мост се намира в Чиренско-Лиляшкия карстов район, висок е около 20м и широк около 25м.

 

Прекарайте този светъл християнски празник със семейството и близките си, без да се притеснявате за нищо! Всичко, което трябва да направите е да заповядате при нас от 14 до 17 Април, ние ще се погрижим за всичко останало!