Новогодишен пакет

Скъпи гости,
Време е за новогодишна подготовка!
Хотелски комплекс ‘‘ХЕМУС“ има удоволствието да  Ви покани да посрещнем заедно новата 2019-та година.
Нека изживеем празника в уютна атмосфера, придружена с  вкусна храна и невероятна музика в подножието на красивия Врачански Балкан!
За доброто настроение ще се погрижат едни от най- известните и любими музиканти от група Диана Експрес, които със своята вечна и незабравима музика ще докоснат Душата на всеки един от нас!

Диана Експрес е сред малкото български групи, които признанието и любовта на публиката нарежда сред най-обичаните групи за всички времена.
Създадена от Митко Щерев  през 1974 г. от групата са тръгнали имена като Васил Найденов, Георги Станчев, Чочо Владовски, Юксел Ахмедов и Илия Ангелов.
Има две важни особености, които допринасят група „Диана Експрес” да се нареди безапелационно сред български легендарни групи.
Първата: Тя е авторска група, поради факта, че музиката и аранжиментите са на Митко Щерев.
И втората: че в „Диана Експрес” са свирили над 25 музиканти и певци, а групата и след 43 години е все още на сцената в превъзходна форма за радост на многобройните си почитатели.
Група с над 3000 концерта в България и зад граница и най-вече- десетки непреходни и обичани от поколения хитове: ”Блус за двама”, „Две праскови и две череши”, Утре”, Влюбено сърце”, „Балада за Пловдив”, „Адаптация”, „Душа”, „Молитва за дъжд”, „Есен”, Северина” и др., сътворени от творческия гений на Митко Щерев, който е в основата на това днес група Диaна Експрес да е с обществен статут на Легендарна група.

Група Диана Експрес – отново на сцена в състав:
Митко Щерев – основател, пиано, Хаммонд орган;
Илия Ангелов – вокален солист и китара;
Живко Топалов – бас китара и вокал;
Бисер Йосифов – ударни;
Атанас Копчев – китара;

За едно незабравимо посрещане на Новата 2019 Година, Хотелски Комплекс Хемус Ви предлага двудневен новогодишен пакет включващ:

– 2 нощувки
– 2 закуски
– 1 обяд
– 1 вечеря
– 1 новогодишна официална вечеря ( 4 степенно меню)
– ползване на СПА център (басейн, сауна, парна баня, фитнес)

Цена за настаняване на човек в двойна стая: 230.00 лв.
Цена за настаняване в единична стая: 257.00 лв.


Нека заедно изпратим старата 2018-та година и посрещнем магията на новата 2019-та година!